AMASYA / MERZİFON - Merzifon Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi

May

Türkiye Matematik Yarışması'nda Kurumumuz öğrencileri Doruk Ateş ve Buğlem Kocagöz  finale kalarak büyük başarı sergilemişlerdir. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Ayla Ergün' ü tebrik eder final sınavında başarılar dileriz.

May

Matburger ve Fenburger sınavlarında büyük başarı sergileyen öğrencilerimiz Demir Erol, Doruk Ateş, Duru Uyanık, Mehmet Yusuf Bıyıklı, Ecrin Samur, Yusuf Kerem Bulut, İnci Altıntaş, Kerim Ata Önder, Mhammed Emin Bodur, Ceyda Nur Kılıç ve Ecrin Özdemir final sınavına katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Ayla Ergün' ü tebrik eder final sınavında öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Öğrencilerimiz Melis Toprak Kale, Özgü Bilgin ve Zeynep Betül Arslan Kurumumuz adına  yarışmaya katılım sağladılar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

May

Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün himayesinde Merzifon MTAL, Merzifon BİLSEM ve Merzifon HEM ortaklığı ile başvurusunu yaptığımız  "ÜSTÜN YETENEKLİ VE SUÇA EĞİLİMLİ GENÇLER İLE DEZAVANTAJLI KADINLARIMIZLA YENİ İSTİHDAM VE AKADEMİK GELİŞİM KAPILARI AÇIYORUZ 2023' TE İHA'LARI UÇURUYORUZ. isimli DOKAP Projemiz kabul edilmiştir. Hayırlı olması temennisiyle.

May

Türkçe birimimizde tüm gruplarımızın katılımıyla seviyelerine uygun metinler seçilerek Karartma (Blackout) tekniği ile yaratıcı yazma çalışmaları gerçekleştirildi. Karartma tekniği yaratıcı düşünme becerilerinin sözcüklerle, renklerle ve farklı uyaranlarla harekete geçirilmesine yönelik bir tekniktir.

May

ÖYG1 öğrencilerimiz küçük öğrencilerimize çevreyi korumanın önemini ve bunun için neler yapılması gerektiğini hazırladıkları sunum ve görsellerle anlattılar. Ayrıca evde biriktirebildiğimiz meyve çekirdeklerini toprakla nasıl buluşturabileceğimizi de uygulamalı olarak gösterdiler.

Yarınlara bırakacağımız güzel bir yarın için öğrencilerimiz el ele..

May

Öğrencimiz  Metin Emir TEKNECİ Çankırı Açık Satranç Turnuvası'nda 1. oldu.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimiz Hakan Şentürk'ü  tebrik ederiz.

Nis

YF2 Grubu öğrencilerimizle Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi'nde açılan Matematiğin Gözünden: IMAGINARY ( Matematiğin Görselleştirilmesi) adlı sergiyi ziyaret ettik. Gezi sırasında öğrencilerimize rehberlik eden Matematik Öğretmeni Nursen Yılmaz'a ve bize bu imkanı sunan Kurum Müdürü Muhammed Bolat ve  idarecilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

TÜBİTAK SAMSUN Bölge Finali'nde Merkezimizi temsil ederek  2.lik elde eden öğrencilerimiz Rüya Terzi, Asude Yüksel ile Hatice Kübra Karagüzel'i ve  Danışman Öğretmenimiz Ömer Köylü'yü  tebrik ederiz.

Nis

Kurumumuz "Web 2.0 Masaüstü Yayıncılık Atölyesi" öğrencilerinin editörlüğünü yapmış olduğu okul dergisinin 3. sayısı yayımlandı. Sayı nesli tükenen hayvanları konu etti.

Nis

Öğretmenimiz Ömer KÖYLÜ danışmanlığında, öğrencilerimiz Rüya TERZİ, Hatice Kübra KARAGÜZEL ve Asude YÜKSEL tarafından hazırlanan ''İşaretin Anlamı: İşitme Engellilerin Dilini Yansıtan Yapay Zeka'' adlı proje, Samsun Bölge Finallerinde yarışmaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Bu yıl Tokat'ta düzenlenen 55. Liseler Arası Proje yarışmasında  sunumlarını  gerçekleştiren öğrencilerimize vermiş oldukları destekten dolayı  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Türkmen'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Merzifon Bilsem olarak On Dokuz Mayıs Üniversitesi yürütücülüğünde gerçekleştirilen ve Özel Eğitim Genel Müdürlüğü'müzün paydaşı olduğu Erasmus  Projesi  kapsamında yapılan "Türkiye'de Özel Yetenek ve İki Kere Özellerin Eğitimi" isimli Panele katılım sağladık. Özel Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa Otrar'ın da katılım sağladığı bu güzel program için   Sayın Doç Dr. Şener Şentürk'e ve  İdil Kefeli Hoca'mıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyona Yarışmasında 3. sınıf takımımız Zeynep Betül Arslan, Özgü Bilgin ve Melis Toprak Kale, 4.sınıf takımımız  Buğlem Kocagöz, Doruk Ateş ve Ahmet Ege Aktaş, 5.sınıf takımımız Başak Baltacı, 6.sınıf takımımız Osman Fazlı Tüten ve 8.sınıf takımımız Ömer Erdem Erzurum ile bölge finalindeyiz. Danışman Öğretmenimiz Ayla Ergün'e teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.