AMASYA / MERZİFON - Merzifon Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi

May

Çorum'a düzenlemiş olduğumuz kültür gezimizde, Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi'ni gezerek resim çalışması yapan Destek ve BYF öğrencilerimiz, tarihi Katipler Konağı'nda yemek yedikten sonra, Çorum Devlet Tiyatrosu salonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun hazırlamış olduğu "Bir Nefes Dede Korkut" isimli oyunu seyrederek kültür ve sanat dolu bir gün geçirdiler. Bu etkinliğin planlanması ve düzenlenmesinde emeği geçen arkadaşlarımıza, Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi sorumlusu Boran Bey'e ve İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncu ve ekibine teşekkür ederiz.

May

Teknofest 2022  İnsanlık Yararına Teknoloji- "Sağlık ve İlk Yardım" kategorisinde "Future Coders" takımının "Trafikte Sağlık Durum Tespiti Yaparak Tehlikeli Durumlarda Devreye Giren Aktif Güvenlik Sistemi "adlı projesi  ön elemeyi geçmiştir. Takım danışmanı Bilişim Öğretmenimiz Ömer KÖYLÜ ve öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Erasmus KA229 Projemizin ikinci  öğrenci hareketliliği için Hırvatistan'ın  Sısak şehrine öğrenci ve öğretmenlerimizi uğurladık.

May

Caretta Caretta ( 3 adet- doğrudan), Tozkoparan (3 adet -doğrudan), Çizgi İzleyen ( 3 adet- temel seviye), Çizgi İzleyen (2 adet-hızlı), Tasarla Çalıştır(1 adet)toplamda 12 Robotla ön elemeyi geçerek yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır. Danışman öğretmenimiz Ömer Köylü ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Tales Matematik Yarışmasında tüm soruları doğru cevaplayarak 1.lik elde eden öğrencimiz Zeynep KABALAK, yine 1.lik ve 3.lük elde eden öğrencilerimiz Eylül Dila ŞENTÜRK ve Umut Adahan ADALOĞLU'nu tebrik ediyor, final sınavında başarılar diliyoruz.